Thursday, 7 December 2017

Коледна експлодираща кутийка

Здравейте!

Днес реших да ви покажа една експлодираща кутийка поръчана от млад господин за любимата му сестра. Едвам успях да го разубедя да не е в червено и черно!  
Мъжете обожават тези два цвята, но не ми е ясно защо са решили, че те са любими и на жените! Със сигурност са предпочитана комбинация от доста дами, но аз определено не съм в тази група!!!

Кутийката е в коледен стил, но не в типичните коледни цветове, а в ...розово, кафяво, пудра и златно :-)! 

Още в началото приготовленията ми за тазгодишния празник не тръгнаха в традиционния коловоз...имам предвид цветовете :-). Все посягах към хартии и бурканчета с боя нехарактерни за Коледа. 

Въпреки всичко, мога да се похваля с факта, че оставих един мъж безкрайно очарован от червено-черния прототип, който беше поръчал.За съжаление, не мога да покажа цялата кутийка, защото има много лични снимки в нея, но ето част: 

За направата и използвах основно дизайнерска хартия 12"х12" на Teresa Collins, Santa's List. Обичам този десен, защото дава страшно много възможности за комбинации. Хартията би могла да се съчетае с както с традиционните за Коледа цветове, така и с много други, както е в случая.Освен снимките и текста, които заеха всички страни на кутията, в средата, по поръчка на клиента, направих малка кутийка с формата на фотоапарат - любимото хоби на сестра му. Дървената щампа на капака пасна идеално на цялостния дизайн.

 Няма как да пропусна да спомена цветята от фоумиран :-)! Обичам да украсявам проектите си напоследък с тях. Наистина е много приятно да видиш как от едно парче мека гума се появяват такива изящни създания, които подчертават красотата на изделието!

 Цветята направих от 2 цвята фоумиран - бял и светлокафяв, а за оцветяването използвах маслени пастели Mungyo.
Нещото, от което не мога да се откажа, когато изработвам коледни проекти е да ръся брокат с шепи :-)! Тук ясно можете да видите всякакъв вид блестящи акценти -  кристални сферички, заскрежени пасти и много брокат.

Крайния резултат :-)

 Благодаря ви, че се отбихте отново!
Отдайте се на коледната еуфория и оставете празничния дух да ви завладее напълно!

Прегръдки от мен,


2 comments:

  1. Приказен резултат, Ели! Красива и нежна кутийка!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, Маги Скоро ще представя още една, с малко по-различни цветя и ще имам възможността да покажа повече от вътрешната част. Благодаря за коментара още веднъж !!!

      Delete

Baby Pram Box

Hello, Crafteezee fans! It is my turn to show you something new today. There is one of my favourite makings, a baby exploding box.  ...